torsdag 7 juli 2011

Första månaden, sommaren 2011

Ja, men det kanske är dags att damma av bloggen igen? Denna sommar har minst sagt börjat intensivt (men ROLIGT!). Jag har gift mig med min älskade Anna, därmed bytt efternamn till Strid, varit i Grekland på bröllopsresa, flyttat ur lägenheten i Flogsta och istället flyttat in på Kvarngärdet med Anna. Nu är vi dock nere på Västkusten (Bästkusten) där Anna jobbar och jag pluggar rester, en kandidatuppsats ska lämnas in och redovisas efter sommaren är det tänkt.
Hur ska man då sammanfatta sommaren hittills? Enkelt. Fantastisk! Att få gifta sig med en flicka som man bara älskar så fantastiskt mycket, är helt enkelt FANTASTISKT! Att få se och uppleva saker tillsammans och dessutom att ha någon att alltid vakna upp tillsammans med, det är helt underbart. Att kunna sträcka ut handen och hålla en annans hand tills man somnar är också riktigt trevligt. Att lova varandra (med både Gud, familj och underbara vänner som vittnen och förebedjare) att hålla ihop i både livets glada OCH svåra stunder är starkt och stabilt att bygga ett liv tillsammans på.

Grekland (eller Skiathos och Skopelos, om man ska vara noga) var också härligt. Skönt väder, varmt i vattnet, vackra stränder med klart vatten, mycket god mat (t.ex. grillat lamm!!) och fina hotell. Så mycket mer romantiskt kan det inte bli! Att få ta några dagar och bara vara tillsammans, utan all stress som bröllopsplaneringen inneburit är väldigt skönt. Blev en del läsande (några recensioner kommer senare!) och lösande (av korsord). En bild även därifrån.

Inga kommentarer: